You know i miss you

Tiba-tiba aku dapat msg. 'Sayang, b rindu ayg'. Aku terus dail nombor dia then terus call. Hmph. Ayg rindu b jugak. Sebak aku cakap dengan dia tadi. Terus menitis air mata. Aku tahu apa yang dia cakapkan tu ikhlas. Aku rasa yang dia memang perlukan aku waktu tu. Dia bagitahu aku yang dia demam. Girlfriend mana yang tak risau akan boyfriend dia. Jauh dengan aku satu hal. Jauh dengan family lagi. Lepas tu tak sihat pulak. Risau tak payah cakap la macam mana. Aku akan tenang bila dia dah ada dekat rumah dengan family dia. Aku sedih sebab aku tak ada dengan dia pada masa tu. Pada masa dia rindukan aku. Pada masa dia perlukan aku. Lagi berapa hari je aku nak balik. Orang pertama yang aku tak sabar nak jumpa mestila dia. First benda yang aku nak buat, aku nak peluk dia kuat-kuat. Tuhan je yang tahu macam mana rindunya aku dekat dia. Hmph. Sayang, I know you waited for me. I'm so excited to come back and meet you. And yes, I miss you too b. Always.

No comments:

Post a Comment