0907

Missing them.

Ingat lagi 0907? Sampai ke hari ini aku still ingatkan diorang. Tipu la kalau kata aku tak rindu diorang. Tapi aku tak tahu diorang ingat aku lagi ke tidak. Wujud aku lagi ke tidak. Diorang semua dah habis belajar. Tunggu nak grad je bulan Oktober ni. Gambar atas ni. Masa ni sebenarnya event untuk salah satu group yang buat projek untuk subjek project management. Masa ni memang happening gila. Aku tak tahu la bila lagi dapat jumpa diorang. Masing-masing dah macam artis. Busy.



Waktu ni jumpa diorang balik masa mmc ada buat jamuan raya. Masa tu la kitorang dapat berkumpul balik. Tapi masa tu tak semua yang datang. Cuma segelintir je yang hadir. Rindu gila kot. Masa ni jangan cakap la macam mana riuhnya kitorang. Gambar ni je yang aku sempat ambik. Tengok muka aku dengan tak ready lagi. Ok apa-apa pun aku rindu gila kat korang. 0907 memang the best. I'm gonna miss you guys. I love you.

No comments:

Post a Comment