Untitled

Aku tak kisah kau nak cakap aku apa tapi bila sampai kau cakap aku tak boleh tweet dgn member aku budak manjung jugak, what kind of this bullshit man? Kau yg sembang keling ke aku yg sembang keling? Aku kenal kau dulu ke aku kenal diorang dulu? Oh masa mula² bercinta bukan main manis lagi mulut kau. 'Kalau kawan yg you kenal dulu dari I takpela'. Wtf! Kalau sebab masalah budak kay tu kau sendiri nampak apa yg aku sembang kan. Dia dah 26 la weh! Aku ni waras lagi, aku bukannya batak sangat nak kat dia. Sebenarnya kau tu yg tak habis selidik aku ni mcm mana, kau taktau kawan aku berapa ramai kat sini. Takkan sebab kau sorang, hilang kawan aku dekat sini. Come on la, mak bapak aku pun takde nak bising² aku nak keluar balik lewat. Tak cukup lagi ke kat sana aku habiskan banyak masa dgn kau. Aku bukan ungkit. Kalau bukan sebab kau aku pun tak ingin la nak balik sabtu ni. Banding kau dengan mak aku dia lagi penting. Suka hati kau la nak cakap ingat orang sini ke orang sana ke aku peduli apa. Sini aku freedom lebih sikit pun dah bising. Sorry to say la sayang, lepas ni kalau bukan aku perempuan yg terlintas dalam otak kau sebelum tidur atau bila dah bangun tidur aku dah faham, takpayah bazir air liur nak explain lagi.

No comments:

Post a Comment